Connecting Hearts

Breng je huwelijk naar een hoger niveau
De Workshop Connecting Hearts heeft één doel: de liefde voor elkaar verdiepen. Waar je vandaag ook staat in je relatie, jullie kunnen samen beslissen wat je wilt bereiken en samen die richting op gaan. Het is helemaal aan jou!
De workshop is ontworpen om de deelnemers te helpen de stand van hun relatie te beoordelen en vaardigheden aan te leren die hen in staat stellen hun huwelijk/relatie te verrijken. De deelnemers passen de principes toe en oefenen deze samen uit.
Deze workshop geeft je de praktische hulpmiddelen die je nodig hebt om je huwelijk naar een hoger niveau te tillen.

 

Communiceer in liefde

Ontevredenheid en falen het huwelijk zijn vaak het gevolg van het onvermogen van het paar om met elkaar te communiceren op het diepere niveau waar gevoelens, verwachtingen en persoonlijke behoeften worden gedeeld. Het leren herkennen en benoemen van onze eigen gevoelens en de gevoelens van onze partner is een van onze belangrijkste en moeilijkste uitdagingen.

 

 

Gebruik conflicten op een creatieve manier

Conflict is normaal, omdat we allemaal anders zijn. Woede is een normale emotie en zodanig niet goed of slecht. Het maakt deel uit van het leven. Het is wat we met die woede doen dat maakt of het goed of slecht is. Het verzoenen van onze verschillen is de belangrijkste taak bij het opbouwen van het huwelijk. Hoe reageer je als je met een conflict wordt geconfronteerd?

 

 

Vergroot je relatie

Groei en ontwikkeling gebeuren niet automatisch. We moeten toegewijd zijn aan onze eigen persoonlijke groei, de groei van onze partner en de groei van onze relatie. Hoe kunnen we onze liefde voor onze partner maximaal ontwikkelen? Hoe kunnen we onze partner helpen hetzelfde te doen? Hoe jullie relatie zich ontwikkelt, is geheel aan jou.

 

 

Passie in jullie relatie

Het is Gods verlangen dat we intimiteit ervaren in onze huwelijksrelatie. Intimiteit is die kwaliteit van relatie waarin twee personen elkaar diepgaand leren kennen door wederzijds begrip. God zelf verheugt zich in onze seksualiteit. Hij heeft ons gemaakt als mannen en vrouwen en zei dat het “heel goed” was!

 

 

 

 

Neem met praktische vragen, voor informatie en boekingen contact met ons op.

 

Er is nog geen Nederlandse website van Together. Hieronder de link naar de Engelstalige website.

reapp.org

nl_NLDutch
nl_NLDutch