Drie e-learningprogramma’s om een sterke relatie te bouwen.

Eén van de vragen die we bij coaching van jonge stellen geregeld krijgen is “Hoe doe je dat, getrouwd zijn?” In de praktijk blijkt het hebben van een huwelijk uitdagender dan je van te voren had gedacht. Veel komt neer op goede communicatie.

Een conflict in zichzelf is niet fout. Een conflict is niets meer en niets minder dan opkomen voor je eigen individualiteit, jouw mening en je ideeën. Maar de uitdaging is om goed om te leren gaan met emoties zodat ze niet meer heftige zijn.

Hierdoor wordt dat wat jullie samen hebben, intiemer, dieper, mooier, breder. En daardoor ook jullie seks.

Dit zijn dus de 3 gebieden waar onze trainingen over gaan. Jij kan zelf jullie relatie sterk en mooi maken.

Dus, kom in actie. NU!

Relatie is Communicatie

Hebben jullie moeite om goed met elkaar te kunnen te communiceren? Goed communiceren kan je leren. Het gaat over open en eerlijk te zijn naar elkaar.
Doordat jullie communicatie verbetert zullen jullie elkaar beter begrijpen en elkaar meer waarderen.

Een conflict kan je relatie sterker maken

Een conflict is het gevolg van jullie verschillen, die er altijd zullen zijn, omdat je twee verschillende individuen bent. Een conflict bewaakt de individualiteit. Het zoek een balans tussen “IK” en “WIJ”.
Doordat je goed met een conflict weet om te gaan, brengt het conflict zelfs meer eenheid in jullie relatie.

Intimiteit is meer dan alleen seks

Een man denkt bij intimiteit aan seks. Een vrouw denkt bij intimiteit aan praten, het delen van gedachten en gevoelens. Beiden kloppen. Hoewel seks er zeker bij hoort, is intimiteit meer dan alleen de seks.

Doordat jij jezelf en je partner beter te leren kennen gaat jullie intimiteit groeien en wordt jullie seksleven mooier en beter.

Resultaat

Wanneer je deze een of alle drie de trainingen hebt gevolgd, zal jullie relatie mooier, sterker en leuker zijn geworden. Zeker te weten.
Jullie hebben dan een onbreekbare relatie die veel stormen kan doorstaan.