Connecting Together

Voor diverse groepjes/groepen hebben wij een aantal leuke workshops. Deze verzorgen we op een avond, of op een hele dag, gedurende een weekend, of op verschillende momenten door het jaar heen.

Alle stellen die hun relatie willen verdiepen, kunnen deze programma's bijwonen. Of het nu gaat om jonge stellen of mensen die al vele jaren getrouwd zijn, met goede huwelijken of met moeilijkheden - ze zullen allemaal profiteren van de tijd die ze investeren in hun relatie en naar huis gaan met tools die ze thuis zelf kunnen gebruiken.

Hieronder vind je een korte uitleg van de diverse workshops. Via de links kom je bij uitgebreidere informatie. Met vragen kun je uiteraard  ook altijd contact met ons opnemen.

A Night Together

Op een luchtige manier bespreken we 1 onderwerp naar keuze met daarbij een individuele opdrachten die je bespreekt met je partner.
Er zijn geen groepsgesprekken.

Voor meer informatie ga naar Together

A Day Together

Dit is een workshop voor 1 dag. Op een ontspannen en open manier worden vier onderwerpen over het huwelijk/relatie kort besproken. Aan het eind van elke sessie heb jullie ruim de tijd om een opdracht te doen. Deze maak je vaak eerst individueel om daarna te bespreken met je partner.
Je noteert voor jezelf actiepunten, die je helpen om ook thuis verder te gaan met wat je deze dag hebt geleerd.
Ook hierbij zijn er geen groepsgesprekken.

Voor meer informatie ga naar Together

Together

Een relaxt avondje samen uit, met de wetenschap dat je snel erna sowieso een date met elkaar hebt. Gedurende 10 maanden komen we 1 x per maand als groep bij elkaar. We bespreken aan de hand van een boekje elke keer een ander onderwerp en beantwoorden we de vragen van dat onderwerp. Tussendoor hebben jullie een date, waarin je de persoonlijke vragen van dat onderwerp met elkaar bespreekt. Zolang de focus gericht is op elkaar en op groei maakt het niet uit of je pas getrouwd bent of al het zilveren jubileum hebt gevierd. Deelname is voor iedereen die een geweldig huwelijk wilt hebben.

Voor meer informatie ga naar Start Nieuwe Groep Together

Together Strong in One Day

Een programma voor 1 dag, waarin we eerst kijken naar de bedoeling van het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. Daarna zijn we meer praktisch en gaan we het hebben over onder andere communicatie, conflicten en seks. Tussendoor zijn er steeds opdrachten die de stellen samen bespreken. Informatief & interactief, maar ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.
Wanneer jullie specifieke wensen hebben, willen we daar graag op inspelen.

Connecting Hearts

Is een workshop die wereldwijd met veel succes wordt gegeven. Het heeft als doel heeft om het huwelijk te versterken door onder andere het aanleren van preventieve principes en tools.

In deze workshop kijk je altijd eerst naar hoe jullie huwelijk momenteel is en daarna naar waar je naar toe zou willen.
We hebben het uiteraard over communicatie en leren je dan de beste communicatietool aan die er maar bestaat. Je kijkt naar jullie manier van omgaan met conflicten en hoe je die voortaan op een creatieve manier kan oplossen. En we hebben het over intimiteit/seksualiteit.

Daarnaast is het ook heel gezellig en leuk. Je gaat jezelf en jouw partner op een dieper niveau bekijken en daardoor nog meer schoonheid bij elkaar ontdekken.

De workshop duurt 22 uur en is te geven in een (lang) weekend, of op 5 a 6 avonden of middagen, of in een midweek zodat er voldoende tijd is voor ontspanning of om samen verder te praten.

Contact

Neem contact met ons op voor een boeking, of wanneer je vragen hebt of meer informatie wil hebben.
Ook als je een andere invulling zou willen van een avond/dag/weekend denken we graag met je mee.