Connecting Together

Voor diverse groepjes/groepen hebben wij een aantal leuke workshops. Deze verzorgen we op een avond, of op een hele dag, gedurende een weekend, of op verschillende momenten door het jaar heen.

Alle stellen die hun relatie willen verdiepen, kunnen deze programma's bijwonen. Of het nu gaat om jonge stellen of die al vele jaren getrouwd zijn, met goede huwelijken of met moeilijkheden - ze zullen allemaal profiteren van de tijd die ze investeren in hun relatie en naar huis gaan met tools die ze thuis zelf kunnen gebruiken.

Hieronder vind je een korte uitleg van de diverse workshops. Via de links kom je bij uitgebreidere informatie. Met vragen kun je uiteraard  ook altijd contact met ons opnemen.

Together

Binnen het programma van Together zijn er drie mogelijkheden.

Night Together
Een inspirerende avond waarin op luchtige wijze een onderwerp betreffende huwelijk en relaties wordt behandeld.
Met een individuele opdrachten die je bespreekt met je partner.
Er zijn geen groepsgesprekken of iets dergelijks.

Kosten: Per deelnemer €20,
inclusief werkboekje.
Minimale deelname: 4 stellen

A Day Together
Dit is een workshop voor 1 dag. Op een ontspannen en open manier worden vier onderwerpen over het huwelijk/relatie kort besproken. Aan het eind van elke sessie hebben jullie ruim de tijd om een opdracht te doen. Deze maak je vaak eerst individueel om daarna te bespreken met je partner.
Je noteert voor jezelf actiepunten, die je helpen om ook thuis verder te gaan met wat je deze dag hebt geleerd.
Daarnaast is het ook een gezellige dag.

Kosten: Per deelnemer €65, Inclusief werkboek.
Minimale deelname: 4 stellen

Together
Een relaxt avondje samen uit.
Gedurende 10 maanden komen we 1 x per maand als groep bij elkaar. We bespreken aan de hand van een boekje elke keer een ander onderwerp en beantwoorden we de vragen van dat onderwerp. Tussendoor hebben jullie een date, waarin je de persoonlijke vragen van dat onderwerp met elkaar bespreekt.
Zolang de focus gericht is op elkaar en op groei maakt het niet uit of je pas getrouwd bent of al het zilveren jubileum hebt gevierd. Deelname is voor iedereen die een geweldig huwelijk wilt hebben.

Elke groepssessie begint met kletsen, koffie en thee waarna de boekjes op tafel komen. Per keer bespreken we 1 hoofdstuk. Elk hoofdstuk kent ook persoonlijke vragen, deze bespreek je met je partner op de dates tussen twee groepssessies in.

Kosten per persoon: Aanschaf boekje à €15 en per avond €10.
Aantal deelnemers: 4 - 6 stellen.

Aanmelden

In September 2021 starten we weer met een nieuwe groep Together.
Aanmelden voor deze groep kan HIER.

Connecting Hearts

Is een workshop die wereldwijd met veel succes wordt gegeven. Het heeft als doel heeft om het huwelijk te versterken door het aanleren van preventieve principes en tools.

We hebben het uiteraard over communicatie en leren je dan de beste communicatietool aan die er maar bestaat. Je kijkt naar jullie manier van omgaan met conflicten en hoe je die voortaan op een creatieve manier kan oplossen. En we hebben het over intimiteit/seksualiteit.

Daarbij is het ook heel gezellig en leuk. Je gaat jezelf en jouw partner op een dieper niveau bekijken, met meer inzicht, begrip en liefde.

De workshop duurt 22 uur en is te geven in een (lang) weekend, of op 5 a 6 avonden, of in een midweek zodat er voldoende tijd is voor ontspanning of om samen verder te praten.

Contact

Neem contact met ons op voor een boeking, of wanneer je vragen hebt of meer informatie wil hebben.
Ook als je een andere invulling zou willen van een avond/dag/weekend denken we graag met je mee.