Together

Voor invulling van een avond, -dag of -weekend met thema Huwelijk/Relatie hebben we een aantal leuke programma’s.
Alle stellen die hun relatie willen verdiepen, kunnen deze programma’s bijwonen. Of het nu gaat om jonge stellen of mensen die al vele jaren getrouwd zijn, met goede huwelijken of met moeilijkheden – ze zullen allemaal profiteren van de uren die ze investeren in hun relatie.

Hieronder vind je een korte uitleg. Via de links kom je bij uitgebreidere informatie. Met vragen kun je uiteraard met ons ook altijd contact opnemen.

 

A Night Together
Avondje samen investeren in jullie huwelijk met diverse onderwerpen betreffende huwelijk. Met input en individuele opdrachten die je bespreekt met je partner. Geen groepsgesprekken.

Voor meer informatie ga naar Together

 

A Day Together
Op een ontspannen en open manier worden diverse onderwerpen over het huwelijk/relatie kort besproken. Aan het eind van elke sessie heb je een opdracht, die je eerst individueel maakt om daarna te bespreken met je partner. Geen groepsgesprekken. Wel noteer je voor jezelf actiepunten, die je helpen om ook thuis verder te gaan met wat je deze dag hebt geleerd.

Voor meer informatie ga naar Together

 

Together
Gedurende 10 maanden komen we 1 x per maand als groep bij elkaar. We bespreken aan de hand van een boekje elke keer een ander onderwerp en beantwoorden we de vragen van dat onderwerp. Tussendoor hebben jullie een date, waarin je de persoonlijke vragen van dat onderwerp met elkaar bespreekt.

Zie het als een relaxt avondje samen uit, met de wetenschap dat je snel erna sowieso een date met elkaar hebt.

Voor meer informatie ga naar Start Nieuwe Groep Together

 

Strong in One Day
Wij hebben een programma voor 1 dag, waarin we eerst kijken naar de bedoeling van het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. Daarna zijn we meer praktisch en gaan we het hebben over onder andere communicatie, conflicten en seks. Tussendoor zijn er steeds opdrachten die de stellen samen bespreken. Informatief & interactief, maar ook tijd voor ontspanning en gezelligheid.

Wanneer jullie specifieke wensen hebben, willen we daar graag op inspelen. Neem hiervoor contact met ons op en dan bespreken we samen de wensen en mogelijkheden.

 

 

Zolang de focus gericht is op elkaar en op groei maakt het niet uit of je pas getrouwd bent of al het zilveren jubileum hebt gevierd. Deelname is voor iedereen die een geweldig huwelijk wilt hebben.

Neem vooral contact met ons op voor een boeking, of wanneer je vragen hebt of meer informatie wil hebben.

Ook als je een andere invulling zou willen van een avond/dag/weekend denken we graag met je mee.

nl_NLDutch
nl_NLDutch