Connecting Hearts

In de workshop Connecting Hearts krijgen jullie de tools, handvatten en inzichten om van jullie relatie de droomrelatie te maken.

Voor de meeste workshops moet je het huis uit. De vrijdagmiddag al vrij nemen van je werk. Oppas regelen voor de kinderen en de huisdieren. Voetballen op zaterdagmiddag afzeggen. Dan ga je een weekend doorbrengen met vreemde mensen. Dat is nu voorbij.
Deze workshop doe je thuis, op je eigen bank, in je eigen tempo, samen met elkaar.

Elk hoofdstuk is op 1 avond goed te doen. Suggestie is om elke week 1 vaste avond te plannen voor jullie samen en behandel dan 1 hoofdstuk, zodat je de daarop volgende dagen tijd hebt om wat je hebt geleerd toe te passen.

Wat kan je verwachten van de workshop:

  • Je krijgt inzicht in hoe jij en je partner in jullie relatie staan.
  • Jullie gaan een communicatietool leren waardoor jullie, over welk onderwerp dan ook,  een goed gesprek met elkaar kunnen hebben.
  • Jullie krijgen handvatten om goed met conflicten om te kunnen gaan.
  • Jullie krijgen een beter begrip wat echte intimiteit is, wat leidt tot mooiere seks.
  • Door de workshop heen gaan jullie met elkaar afspreken om op bepaalde gebieden te veranderen. In het Engels klinkt het zo mooi: “When you fail to plan, you plan to fail”. Jullie gaan dus nadenken over wat jij alleen en wat jullie samen gaan doen om jullie relatie nog beter te maken.

Meld je aan en ga aan de slag!

Om met de workshop te kunnen beginnen moet je eerst aanmelden    Aanmelden
Wanneer je al inloggegevens hebt voor deze module kan je hier    Verdergaan