Wat we doen

Strong Connections richt zich op het versterken van relaties.

Een kennis beschreef ons als brengers van hoop en liefde. Ik vind dat een mooie omschrijving. Daarbij nemen we niet jullie rol in de relatie over, wij staan naast jullie en helpen jullie om jullie relatie te verbeteren. Niemand is perfect, dus geen enkele relatie perfect. Met andere woorden, elke relatie kan altijd beter. We geloven dat jullie zelf heel veel kunnen doen in het verbeteren van jullie relatie. Met de juiste tools en inzichten kunnen jullie zelf en samen groeien naar een nog mooiere en betere relatie. Bij die tools en inzichten helpen wij jullie.

 

1. Coaching
We coachen stellen bij het weer op de rit te krijgen van hun relatie. De ene keer realiseren zij zich dat ze door de drukte van alledag elkaar makkelijk kwijt raken en vragen ons dan om hen scherp te houden bij hun relatie en het geven van prioriteit aan hun relatie. Een andere keer hebben we een stel dat bijna op het punt staat om te scheiden, maar het dan uiteindelijk toch nog één keer wil proberen. Het is mooi te zien en zeer bevredigend voor onszelf  dat alle stellen veel baat hebben gehad aan onze coaching.

We hebben ook gesprekken met stellen die zich willen voorbereiden op het getrouwd zijn. Die trouwdag is een feestje, dat de meeste wel kunnen organiseren. Maar getrouwd zijn, hoe doe je dat? Daar gaan we dan met ons vieren over praten.

Wij volgen niet een strak schema, maar spelen in op jullie hulpvraag. Jullie bepalen de richting en het tempo, hoe vaak we bij elkaar komen en wanneer het genoeg is geweest.

 

2. Workshop
Wat je op deze website aan materiaal aantreft is wereldklasse en vinden wij zo belangrijk dat we het jou niet willen onthouden. Over de hele wereld wordt met dit materiaal letterlijk honderden relaties versterkt en zelfs gered.

 

3. E-Learning
De drie E-learningsmodulen kun je los bekijken of als voorloper op de workshop of als verdieping / aanvulling op de workshop. Wat bij jou past.

 

4. Wat doen we nog meer
We geven in het land huwelijksworkshops, seminars en trainingen.
De workshop, trainingen en coaching hebben we in diverse landen over de hele wereld mogen doen. Steeds weer in totaal andere culturen, maar ze hebben hun waarde steeds weer bewezen.
In Zuid-Afrika is 10 maanden nadat we een Connecting Hearts Workshop hebben gegeven een baby geboren! En voor deze workshop hadden ze jarenlang geen goed huwelijk.

 

Wil je meer van ons weten, heb je vragen, verzoeken of loop je in je relatie ergens tegen aan, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen jullie graag! Contact