Netwerk

Wij werken samen met diverse organisaties en personen.


FamilyLife beweegt stellen, kerken en professionals om zich in te zetten voor de belangrijkste relaties in een mensenleven. Ze helpen mensen in de relatie met hun partner, hun gezin en met God.

Hoe maken we een goed huwelijk geweldig?

Wij werken mee aan 2 van jun programma’s:
Together. Dit bestaat uit 10 groepssessies. De avonden bestaan uit gezelligheid, praktische wijsheid en veel interactie. Hierdoor leren jullie op een nieuwe manier naar jullie huwelijk te kijken en om te investeren in jullie relatie – ongeacht waar ze in het leven staan.
Naast de groepssessies zijn er ook 10 privat-date-nights waarin jullie net ietsjes dieper in de materie duikt.
A day together. Geeft in 1 dag een boost aan je relatie. Er worden 4 onderwerpen besproken waarna voldoende tijd is om samen hier verder over te bomen. Tussendoor koffie/thee en lunch.

Family Life is onderdeel van Stichting Agapè.


YWAM Potchefstroom was established in 2013 by Wikus and Christien Vorster. Wikus did his DTS in 2009 in Pretoria and he die the School for Apostolic Pioneering in Worcester 2012. Wikus and Christien have trained and served in missions work for many years, working among drug addicts, gay people, street children, students, gangsters and more. 
They currently focus on Prophetic School, TPM Counselling and Operation Refugee Africa. They are also speakers in YWAM and outside.


Marriage Week wil het huwelijk op een positieve manier onder de aandacht van het publiek brengen. Dat doet ze met name jaarlijks in de week die voorafgaat aan Valentijnsdag (14 februari). Tijdens die week krijgen echtelieden de mogelijkheid allerlei leuke of verdiepende dingen te doen om hun relatie te vieren en te versterken.
Marriage Week Nederland is onderdeel van Marriage Week International.


JmeO Family Ministry staat een hoopvolle toekomst voor het volk voor ogen door de opbouw van huwelijk en gezin. Goede huwelijksrelaties zijn een bron van rijkdom voor de betrokkenen. Ze zijn bovendien de basis voor gezonde gezinnen en als zodanig van vitaal belang voor de kwaliteit van samenlevingen. Het mission statement van Family Ministries International luidt als volgt: God verheerlijken door het evangelie te verkondigen aan de onbereikte gezinnen van de wereld en gezinnen terug te brengen naar hun Bijbelse bestemming. Family Ministry Heidebeek verzorgd o.a. huwelijksweekenden (Samen Meer) en gezinskampen (Familycamp)
https://ywamheidebeek.org/nl/dts-en-training/Family Ministry Nederland is deel van YWAM Family Ministries International . FMI heeft als visie het bouwen van sterke gezinnen en huwelijken wereldwijd door het trainen, ondersteunen en uitzenden van Family Ministry werkers. Daarbij focust FMI op YWAM-ers die werken met en voor gezinnen, door ze te versterken, aan elkaar te verbinden en toe te rusten. Dit doen zij met name door jaarlijkse regionale forums te organiseren, o.a. in Azië, Europa, Afrika en Zuid Amerika.
www.ywam-fmi.org