Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Netwerk

Als Strong Connections zijn we verbonden met diverse organisaties en personen. Deze organisaties en personen kunnen met ons meekijken en daar kunnen wij mee sparren en brainstormen.
Hieronder zie je een selectie van deze organisaties en personen.

Together

TOGETHER bestaat uit 10 groepssessies rondom die ene vraag: Hoe maken we een goed huwelijk geweldig? De auteurs, Mark & Christine Daniel, nemen ons mee naar God’s plan voor het huwelijk en de daarbij behorende onderwerpen, zoals communicatie, conflict oplossen en hoe je liefde uit. Hun unieke manier van schrijven, aangevuld met bijbelteksten, humoristische quotes en cartoons, praktische wijsheid en interactie zullen stellen helpen om op een nieuwe manier naar hun huwelijk te kijken en om te investeren in hun relatie – ongeacht waar ze in het leven staan.
Naast de groepssessies zijn er ook 10 date-nights waarin je als echtpaar net ietsjes dieper in de materie duikt.

Momenteel is er nog geen Nederlandse website. TOGETHER wordt al wel in Nederland gegeven.
Together is een onderdeel van Family Life van Agapé.


Marriage Week

Marriage Week wil het huwelijk op een positieve manier onder de aandacht van het publiek brengen. Dat doet ze met name jaarlijks in de week die voorafgaat aan Valentijnsdag (14 februari). Tijdens die week krijgen echtelieden de mogelijkheid allerlei leuke of verdiepende dingen te doen om hun relatie te vieren en te versterken.
Marriage Week Nederland is onderdeel van Marriage Week International.

Family Ministries Heidebeek

JmeO Family Ministry staat een hoopvolle toekomst voor het volk voor ogen door de opbouw van huwelijk en gezin. Goede huwelijksrelaties zijn een bron van rijkdom voor de betrokkenen. Ze zijn bovendien de basis voor gezonde gezinnen en als zodanig van vitaal belang voor de kwaliteit van samenlevingen. Het mission statement van Family Ministries International luidt als volgt: God verheerlijken door het evangelie te verkondigen aan de onbereikte gezinnen van de wereld en gezinnen terug te brengen naar hun Bijbelse bestemming. Family Ministry Heidebeek verzorgd o.a. huwelijksweekenden en gezinskampen.

Family Ministries Internationaal


Family Ministry Nederland is deel van YWAM Family Ministries International (FMI). FMI heeft als visie het bouwen van sterke gezinnen en huwelijken wereldwijd door het trainen, ondersteunen en uitzenden van Family Ministry werkers. Daarbij focust FMI op YWAM-ers die werken met en voor gezinnen, door ze te versterken, aan elkaar te verbinden en toe te rusten. Dit doen zij met name door jaarlijkse regionale forums te organiseren, o.a. in Azië, Europa, Afrika en Zuid Amerika.

Heartwork

HEARTWORK werd gestart om (echt)paren met de uitdagingen binnen de relatie te helpen. Het bouwen van sterke relaties is alleen mogelijk als je bereid bent om in die relatie te investeren: door er tijd aan te besteden, door het respecteren van je partner en door open en eerlijk te zijn. Wij zijn beschikbaar om te helpen aan die relatie te werken door samen met de paren mee op te lopen. Als echtpaar zul je de Bijbelse inzichten voor relaties ontdekken en nieuwe manieren vinden om met relatieproblemen om te gaan. Om dit te bereiken zul je er beiden hard aan moeten werken. Daarom heten we ook HEARTWORK; het gaat om je hart, maar een relatie onderhouden vraagt ook hard werken.

nl_NLDutch
nl_NLDutch