Reviews

Wat zeggen anderen over ons:

“Het coachingstraject met Ulbe en Marleen heeft ons inzicht gegeven en daarin ook duidelijke tools gekregen om verder te kunnen. Met name het gebruik van de Communicatie-Mat heeft bij ons de ‘angel’ uit conflictsituaties gehaald. De kracht van hun manier van coachen is dat er op een luchtige, ongedwongen manier ‘knelpunten’ zichtbaar worden gemaakt, waarbij er ruimte is voor beide partijen. Het gaat niet om de schuldvraag, maar dat beide partijen ‘gehoord’ worden met als uiteindelijk doel om zich veilig, vertrouwd en geliefd te voelen, want daar draait het toch om in een relatie. Met de nodige humor en het putten uit eigen ervaring is het ook nog eens erg gezellig geweest.”
– Martin

“Ik heb de coaching als heel waardevol ervaren: laagdrempelig, in een veilige setting en absoluut zonder oordeel. We hebben nog beter met elkaar leren communiceren en daardoor elkaar ook leren begrijpen.”
– Gonnie

“Marleen en Ulbe zijn hele fijne, nuchtere mensen met humor waar je op je gemak mee kunt spreken over je relatie. Hun kracht is dat ze dit samen doen waardoor je beiden het gevoel hebt begrepen te worden. Dit is zo waardevol! Je relatie is elke investering waard. Mijn man en ik zijn van ver gekomen maar nu weer dolgelukkig. Blijf er in geloven en ga eraan werken. Marleen en Ulbe kunnen je hier goed bij helpen.”
– Maureen