Together

 

A Night Together – Samen uit met korte praktische input.

Een inspirerende avond waarin op luchtige wijze enkele onderwerpen betreffende huwelijk en relaties worden besproken met individuele opdrachten die je bespreekt met je partner. Er zijn geen groepsgesprekken of iets dergelijks.

 

Kosten: Per deelnemer €20
inclusief werkboekje

 

 

A Day Together – Niet klef en zoetsappig, maar grappig, duidelijk en helder.

Een dag waarin op een luchtige manier diverse onderwerpen die te maken hebben met het huwelijk de revue passeren. Bij elk onderwerp zitten vragen die je eerst persoonlijk beantwoord om daarna te bespreken met je partner. Er zijn geen groepssessies.
Een dag samen waarin je investeert in jezelf en in je huwelijk/relatie, waarbij je inzichten krijgt waardoor jullie dichter bij elkaar komen.

 

Kosten: Per deelnemer €65
Inclusief werkboek

 

 

Together – Gezelligheid met diepgang en uitdagingen.

TOGETHER bestaat uit 10 maandelijkse groepssessies rondom die ene vraag: Hoe maken we een goed huwelijk geweldig? De auteurs, Mark & Christine Daniel, nemen ons mee naar God’s plan voor het huwelijk en de daarbij behorende onderwerpen, zoals communicatie, conflict oplossen en hoe je liefde uit. Hun unieke manier van schrijven, aangevuld met bijbelteksten, humoristische quotes en cartoons, praktische wijsheid en interactie zullen stellen helpen om op een nieuwe manier naar hun huwelijk te kijken en om te investeren in hun relatie – ongeacht waar ze in het leven staan.

Elke groepssessie begint met kletsen, koffie en thee aansluitend komen de boekjes op tafel en bespreken we per keer 1 hoofdstuk. Elk hoofdstuk kent ook persoonlijke vragen, deze bespreek je met je partner op de date-nights die je plant tussen twee groepssessies in.

Kosten: Aanschaf boekje à €14,95 p.p. en per avond €15 p.p.

 

 

Neem met vragen, voor informatie en boekingen contact met ons op.

 

Er is nog geen Nederlandse website van Together. Hieronder de link naar de Engelstalige website.
Togetherinmarriage.org