Welkom bij Workshop Connecting Hearts

Leuk dat jullie aan de workshop Connecting Hearts mee doen!

 

Een workshop
Connecting Hearts is een workshop, wat betekent dat jullie aan het werk mogen. Leuk hè? Dat maakt ook dat het succes van deze workshop bij jullie ligt. Dat het werkt weten wij uit de jarenlange ervaring die we met deze workshop hebben in zowel binnenland als buitenland (o.a. Zuid Afrika en China).

Investeren
Het feit dat jullie aan deze workshop gaan meedoen, geeft aan dat jullie willen investeren in jullie relatie. Dat is mooi, dat is goed. Niemand is perfect, dus geen enkele relatie is perfect. Maar dat geeft wel de kans om van jullie relatie iets mooiers, beters van te maken dan het nu al is. Daarmee wil ik niet zeggen dat jullie relatie nu slecht is. Jullie zijn de enige die weten hoe jullie relatie er nu voor staat. Ik wil alleen benadrukken dat het altijd beter kan.

Ook wij, nu we al ruim 30 jaar bij elkaar zijn en de workshop al tientallen keren hebben gegeven, ontdekken steeds weer een gebied wat onze aandacht nodig heeft. Wij hebben deze workshop in 2005 gevolgd en dat heeft onze relatie veel goeds en moois gebracht en dat gunnen wij elk stel, elk echtpaar. Vandaar dat onze droom is dat elk stel minimaal 1 keer een workshop als deze zal volgen.

Nu weer naar jullie. Deze workshop gaat zeker helpen om dichter bij elkaar te komen, om een hechtere relatie te krijgen. In al die jaren dat we deze workshop hebben gegeven, hebben wij ook gezien dat relaties werden verstevigd, werden verrijkt, dat de liefde weer oplaaide. Zelfs bij stellen die op het punt stonden van echtscheiden. Hoe mooi is dat?!

 

Opbouw Workshop
Bij elk onderwerp gaan jullie, na een korte inleiding, de bijpassende opdrachten doen. Opdrachten waarbij je kijkt naar hoe het is en wat je zou willen verbeteren. Toekomstgericht dus.
Bij elke opdracht geldt dat je die eerst voor jezelf maakt en pas daarna ga je het met elkaar bespreken. Het leuke is dat je samen met je partner bespreekt wat je hebt opgeschreven en wat je hebt ontdekt, en dit hoef je met niemand anders te delen. Ook niet met ons. Hoe mooi is dat.

Coaching
Wanneer jullie daar behoefte aan hebben, kunnen we na afloop van de workshop een aparte afspraak maken om wat dieper op een onderwerp in te gaan. En aan het eind van elk hoofdstuk is er sowieso de mogelijkheid om jullie vragen en opmerkingen naar ons te sturen.

 

Met als Resultaat
Door deze workshop komen jullie dichter bij elkaar. Je ontdekt wat jullie allebei goed vinden gaan en wat beter kan. Daar maak je afspraken over die jullie helpen om er ook echt mee aan de gang te gaan. Jullie relatie wordt sterker, dieper, hechter en mooier. Jullie worden hierdoor een echt team.

 

Op naar het eerste gedeelte. Veel plezier!

 

Om met de workshop te kunnen beginnen moet je eerst aan melden    Aanmelden
Wanneer je al inloggegevens hebben voor deze module kan je hier    Verdergaan