3 Modules die jullie relatie geweldig maken

Bij mij duurde het een aantal jaren voor ik in de gaten kreeg dat ik moest veranderen, anders zou onze relatie niet meer op een gezonde en liefdevolle wijze verder kunnen gaan. Ik dacht dat ik goed bezig was, dat mijn vrouw mij gewoon niet snapte en dat zij eigenwijs stug vast hield aan haar (in mijn ogen) uiteraard verkeerde ideeën. Dat maakte dat een meningsverschil geregeld ontaarde in een heftig ruzie en dat intimiteit ver te zoeken was.

Achteraf bleek dat zij het aardig goed had gezien en dat de grote verandering die ik zocht bij mijzelf moest plaats vinden. En dat ik daar zelf verantwoordelijk voor was. Niet zij, niet iemand anders.

In de jaren daarna heb ik op allerlei manieren veel geleerd over mijn manier van communiceren. Communicatie bleek iets meer te zijn dan alleen maar praten. Ik leerde ook hoe ik op een goede manier kon omgaan met conflicten. En dat intimiteit meer is dan seks en dat het al begint bij het wakker worden. Wat een openbaringen ….

Om jou een jarenlange zoektocht te besparen vind je hiernaast informatie over de 3 modules die jou helpen om je relatie te verdiepen of te verbeteren.

NU MET 25% KORTING

  • Happy couple riding a bicycle in the city street

Om rekening mee te houden.
Wanneer je een module volgt, houdt dan rekening met het volgende:
– Maak een prioriteit van je relatie, in tijd en in aandacht.
– Verwacht geen wonderen. Verandering is een proces van bewust worden. Van afleren en aanleren en proberen.
– Verwacht er niets voor terug. Jij kunt alleen jouw aandeel veranderen, maar je mag verwachten dat, doordat jij verandert, je partner erdoor wordt beïnvloed.
–  Sta open voor het proces en benut de mogelijkheden die je krijgt door je te focussen op jullie relatie.
– Kijk naar wat anders kan in jouw relatie en pak dat aan. Ga niet proberen jouw partner te veranderen.

nl_NLDutch
nl_NLDutch