Een conflict kan je relatie sterker maken

Conflicten zijn normaal, onvermijdelijk en komen in elke relatie voor. Conflicten horen bij de ontwikkeling van jullie relatie, zijn gezond en brengen meer intimiteit.
Een conflict is het gevolg van jullie verschillen, die er altijd zullen zijn, omdat je twee verschillende individuen bent. Een conflict bewaakt de individualiteit. Het zoek een balans tussen “IK” en “WIJ”.

Een conflict is gezond

Bij de meeste conflicten weten we niet hoe we het conflict op een goede manier op kunnen lossen. En vaak zit er een vast patroon in: Jullie hebben steeds een meningsverschil, dat ‘vechten’ jullie uit, maar het brengt jullie niet dichter bij elkaar.
Zo hoeft het niet te blijven. Wanneer je goed met een conflict weet om te gaan, brengt het conflict zelfs meer eenheid in jullie relatie.

Over de module

In deze module krijg je handvatten om van jullie conflicten succes momenten te maken. Ja, dat kan echt!  Jullie conflicten gaan een win/win situatie worden.
Je leert hoe jullie meningsverschillen op een goede manier kunnen oplossen. Hierdoor hoef je voortaan geen gevoelig onderwerp meer te vermijden.
En je gaat ontdekken waarom jullie conflicten volgens een steeds terugkerend patroon verlopen én hoe je dat eindelijk kan doorbreken.

Het resultaat

Jullie verschillen zullen na deze module minder snel leiden tot een heftige discussie of ruzie. Jullie gaan de verschillen juist zien als aanvullend, waardoor jullie een nog hechtere relatie krijgen; een echt team.

Veel succes en plezier met deze training!

Om met deze module te kunnen beginnen moet je eerst aan melden  Aanmelden

Wanneer je al inloggegevens hebt voor deze module kan je hier  Verdergaan