Een conflict kan je relatie sterker makenIn elke relatie komen conflicten voor. Conflicten zijn normaal en onvermijdelijk. Ze brengen diepte in jullie relatie. Conflicten horen bij de ontwikkeling van jullie relatie, zijn gezond en brengen meer intimiteit.

Een conflict is het gevolg van jullie verschillen, die er altijd zullen zijn omdat je twee verschillende individuen bent. Een conflict bewaakt de individualiteit.

 

Een conflict is gezond
De meeste conflicten verlopen al beroerd en vaak weten we ook  niet hoe we het conflict op kunt lossen. Je hebt steeds een conflict, ‘vecht’ het uit, maar het brengt je niet dichter bij elkaar. Maar zo hoeft het niet te blijven. Wanneer je goed met een conflict weet om te gaan, brengt het meer eenheid in jullie relatie.

 

Over de module
In deze module krijg je handvatten om van jullie conflicten succes momenten te maken. Ja, dat kan echt!  Jullie conflicten gaan een win/win situatie worden.
Je leert hoe je jullie meningsverschillen op een goede manier kunt oplossen. Hierdoor hoef je gevoelige onderwerpen niet te vermijden.
En je gaat ontdekken hoe het komt dat jullie conflicten volgens een steeds terugkerend patroon verlopen en hoe je dat kunt doorbreken.

 

Met als Resultaat
Jullie verschillen zullen na deze module minder snel leiden tot een heftige discussie of ruzie. Jullie gaan de verschillen juist zien als aanvullend, waardoor jullie een nog hechtere relatie krijgen; een echt team

Veel succes en plezier met deze module!

 

 

Om met deze module te kunnen beginnen moet je eerst aan melden  Aanmelden

Wanneer je al inloggegevens hebt voor deze module kan je hier  Verdergaan

nl_NLDutch
nl_NLDutch