Intimiteit is meer dan alleen seksWanneer een man denkt aan intimiteit is seks waarschijnlijk het eerste wat in hem naar boven komt. Vraag je aan een vrouw wat intimiteit voor haar betekent en grote kans dat ze je vertelt over praten, het delen van gedachten en gevoelens. Hoewel seks er zeker bij hoort, gaat intimiteit verder en dieper. Het gaat om de relationele behoeften van jou en je partner en hoe deze vervuld worden.

“Als man moet je niet alleen geïnteresseerd zijn in het lichaam van je vrouw, maar je moet ook benieuwd zijn naar wat zij denkt en voelt.”

“Een vrouw kan net zoveel behoefte hebben aan seks als een man. Het verschil is dat zij eerst bevredigd moet zijn in de liefde, voordat ze een sterk verlangen naar seks kan hebben.”

Liefde en Intimiteit groeien wanneer jij je vrij voelt om alles van jezelf te delen: emotioneel, lichamelijk en geestelijk.

 

Over de module

Door de opdrachten die je gaat doen, ga je nog beter ontdekken wie jij bent en ook ga jij je partner leren kennen zoals je misschien nog niet eerder hebt gedaan.
– Waar heeft hij / zij behoefte aan?
– Welke plaats heeft seks in jullie relatie?
– Wat kan jij doen om jouw partner beter te leren kennen.

 

Met als Resultaat
Door jezelf en je partner beter te leren kennen gaat jullie (emotionele) intimiteit groeien. Jullie komen dichter tot elkaar en worden een hechter team. Ook wordt jullie seksleven mooier en beter.

 

Veel succes en plezier met deze module!

 

 

Om met deze module te kunnen beginnen moet je eerst aan melden    Aanmelden
Wanneer je al inloggegevens hebt voor deze module kan je hier    Verdergaan

 

nl_NLDutch
nl_NLDutch